Geçtiğimiz günlerde vefat eden hayırsever iş insanı AZERSUN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbari Gozal için mevlid okutularak iftar yemeği verildi.
Abdulbari Gozal’ın yardımcısı ve ortağı, hemşehrimiz Fevzi Aras, tarafından düzenlenen etkinliğe Ağrı Valisi Mustafa Koç, AİÇÜ Rektörü Abdulhalik Karabulut, Doğubayazıt kaymakamı Murat Ekinci, Kaymakam refiki İbrahim Halil Sürücü, Ağrı il Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, Doğubayazıt Belediye Başkanı Kenan Alkan, Emniyet müdürü Serkan Demir, Etsun Genel Müdürü Rahmi Yaşar, Azersun baş direktörlerinden Mahmut Okçu, Rektör Başdanışmanı Doç. Dr. İbrahim Özgül, Prof. Dr. Mehmet Teyfur, Prof. Dr. Mehmet Salih Geçit, İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, Ak parti Ağrı il Başkanı İlhami Yıldız, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Sena Geçit, Avukat Mustafa Konyar, Dak Başkanı Hacı Sebih Tanrıverdi, Siyasi Parti Temsilcileri Ticaret Odası Başkanı Cemal Can, Şoförler Odası Başkanı Fatih Tanrıkulu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Güney Erdoğan, imam hatipler M.Reşit Geçit, Nurullah Topçi, Emin İçten ve Sezgin Erzi hoca, Basın Mensupları Nezir Çelik, Erhan Baydar, Sıddık Söyler’in de aralarında bulunduğu çok sayıda yetkili ve hemşehri katıldı. Bilindiği üzere Abdulbari Gozal, Doğubayazıt Meslek Yüksekokulu’nun yapımını üstlenmiş, Diyadin Jeotermal Tesisleri ve Diyadin’deki Sera tesislerinin inşasını sağlayarak Ağrı, Doğubayazıt ve Diyadin’e önemli ekonomik ve istihdam olanakları kazandırmıştı.
FEVZİ ARAS’IN VEFA BORCU TAKDİRLE KARŞILANDI Abdulbari Goozal’ın ortağı Fevzi Aras’ın düzenlediği mevlid ve iftar yemeği ile merhum iş insanını hayırla yad etti. Halk arasında büyük takdirle karşılanan bu vefa örneği, Abdulbari Gozal’ın bölgeye yaptığı katkıların unutulmadığını bir kez daha gösterdi.
Abdulbari Gozal, Doğubayazıt’a kazandırdığı meslek yüksekokuluna kendi adının verilmesini istememiş ve mütefekkir Ahmed-i Hani’nin isminin verilmesini sağlamıştı.
Hayırsever İş İnsanı Fevzihan Aras, merhum Abdulbari Gozal’in hizmetleri ve hayırseverliği ile daima rahmetle anılacağını söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti. Program sonunda, katılımcılar Gozal için rahmet dileklerinde bulunarak, ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.