Ankara’da 10 Ekim’de gerçekleştirilen Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde, Patnoslu iş insanları ve bürokratlar büyük bir başarıya imza attı. Seçimler sonucunda yönetime giren Patnoslu hemşerilerimiz Enis Alır, Atilla Aşan ve Ali Taşkın, memleket genelinde takdir ve gururla karşılandı.
Seçim sonuçlarının ardından Ağrı Eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, sosyal medya ve basın aracılığıyla yazılı bir tebrik mesajı yayımlayarak hemşerilerinin başarısını kutladı.
"Birlik ve Beraberliğimizin Güzel Bir Örneği"
Mehmet Hanifi Alır yayımladığı mesajında, Patnosluların başkentte üstlendiği bu önemli görevlerin tüm bölge adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:
"Ankara’da 10 Ekim’de gerçekleştirilen Ankara Ticaret Odası seçimlerinde yönetime giren kıymetli hemşerilerimiz Enis Alır, Atilla Aşan ve Ali Taşkın’ı yürekten tebrik ediyorum.
Hemşerilerimizin bu başarısı bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşatmıştır. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızın güzel bir örneği olan bu başarının Patnos’umuza ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Rabbim yollarını açık, başarılarını daim eylesin. Allah mahcup etmesin. Patnos’umuza hayırlı olsun!"
Başkent ticaret hayatında ve yönetiminde söz sahibi olan Patnoslu hemşerilerimizin yeni görevlerinin hem Ankara ticaretine hem de memleketimiz Ağrı ve Patnos’a önemli katkılar sunması temenni ediliyor.





