Ağrı'nın Patnos ilçesinde 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Çavuş Köyü İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri, hafta vesilesiyle Patnos İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek düzenlenen programa katıldı.
Öğrencilerle yakından ilgilenilen ziyarette, çocuklara erken yaşta ilim, irfan, güzel ahlak ve manevi değerlerin kazandırılmasının önemine dikkat çekildi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Patnos İlçe Müftülüğü, şu ifadelere yer verdi:
"1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Çavuş Köyü İlkokulu’ndan saygıdeğer öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi İlçe Müftülüğümüzde memnuniyetle ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı ilim, irfan ve güzel ahlak üzere yetiştiren tüm eğitimcilerimize ve din görevlilerimize muvaffakiyetler ihsan eylesin. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız mübarek olsun."




