Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 07.07.2026 18:17
SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

     Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde yürütülen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında düzenlenen edebi ve görsel yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

      İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Şube Müdürü Abdullah Abi, Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

     İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalarda; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi. Öğrencilerin edebi ve görsel eserleriyle sağlıklı yaşam konusunda bilinçlerini ortaya koyduğu yarışma, büyük ilgi gördü.

     Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, bağımlılıkla mücadelenin çocuklar ve gençler açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, bu tür çalışmaların öğrencilerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlenmesine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Kökrek, sağlıklı bir geleceğin ancak bilinçli nesiller yetiştirilmesiyle mümkün olacağını belirterek yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

     Konuşmaların ardından farklı kategorilerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, program günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —