Hüseyin DEMİR

Tarih: 18.10.2021 10:00

AK PARTİNİN YENİ HİKAYESİ VATANDAŞIN TALEPLERİNE ÇÖZÜM ÜRETME OLMALIDIR.

Facebook Twitter Linked-in

Burada ki minik dokunuşlar CHP’nin musluk açılışı, ibrik dağıtımı, heykel açılışı, borç alma töreni  vb.… harekelerinden değil! toplumsal sorunların çözümü, Bireysel kaynaklı sorunların çözümü, geçim ve hayat pahalılığı ile mücadele, hukukta yaşanan aksaklıkların düzeltilmesi, eğitim sisteminde yaşanan olumsuzlukların düzeltilmesi, Devlette Liyakatsiz atamaların önlenmesi, bürokrasi de yaşanan hantallığının giderilmesi, genç işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması gibi insan hayatını doğrudan etkileyen durumlara öncelik verilmesinin zamanı geldiği kanaatindeyim. Hayatın dayadığı sorunlar ile boğuşan bir toplum mega projelere sevinemiyor maalesef, bundan dolayı minik dokunuşlar ile düzeltilebilecek durumlara ivedilikle el atmak lazım ki! Mega projelere imza atan ekip yerine ibrikçi ekibe meyil vermesin Millet. Bakınız;

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan döneminde;

Tabi ki güzel hizmet ve gelişmelerden daha çok yazabilir, burada değinmek istediğim olay topumun her ferdinin ayrı ayrı yaşadığı sıkıntıların tespiti ve çözümünün ivedilikle yapılmasıdır.

Öncelik verilmesi gerekilen meseleler;

Burada yazdığım vatandaşların yaşadığı sıkıntılara ek olarak bir çok sorundan bahsedilebilir. Önemli olan sorunların çözümüne yönelik ivedilikle adım atılmasını sağlayacak bir sistemin hayata geçirilmesini sağlamaktır. Sorunlar ve sıkıntılar dönem dönem  değişmektedir. Bundan dolayı sistem kurulması, ilk öncelik olmadır. Biz bu hizmetleri yaptık sizin şu sıkıntılarınızı da çözecek adımlar atacağız yaklaşıma geçilmelidir. Vatandaşın taleplerine yönelik yapılan açıklamalarda başka hizmetlere atıf yapılmasından vazgeçilmelidir. Vatandaş  iş istiyor biz köprü yaptık denilmesi yapılan işi anlamsızlaştırıyor bu hizmetleri anlamlandırmak için vatandaşın çözüm talep ettiği sıkıntılara eğilmek yerinde olacaktır. Bundan dolayı ak partinin yeni hikayesi vatandaşın taleplerine yönelik çözümler üretme seferberliğine girmesi olmalıdır.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —