Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Başkan Yıldız ve Milletvekili Kilerci, Ağrı’nın ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ve kentin geleceğine yönelik hedefler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı İlhami Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ağrı’ya gösterdiği yakın ilgi ve güçlü desteklerin şehir açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Milletvekilimiz Sayın Ruken Şahin Kilerci ile birlikte, Grup Toplantımızın ardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Serhat şehrimiz Ağrı’nın ihtiyaçlarını, devam eden çalışmalarımızı ve geleceğe yönelik hedeflerimizi istişare ettik.
Ağrı’mıza her daim özel bir muhabbetle yaklaşan, şehrimizin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için güçlü desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Liderimizin çizdiği istikamette, Ağrı’mızın her köşesine hizmet ulaştırmak ve şehrimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşımak için ilk günkü heyecanımızla durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ağrı’mız için, hemşehrilerimiz için daima milletimizin emrinde ve hizmet yolundayız.”





