Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde kamu binalarındaki tabela ve yönlendirme eksikliklerine ilişkin daha önce gündeme getirdiğimiz haberin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Doğubeyazıt Gazetesi daha önce Vergi Dairesi’nin hizmet verdiği binanın dış cephesinde, kurumun adını vatandaşların kolaylıkla görebileceği belirgin bir tabelanın bulunmadığını haberleştirmişti. Özellikle kuruma ilk kez gelen vatandaşların binayı bulmakta güçlük yaşayabileceği belirtilmiş, kamu kurumlarında tabela ve yönlendirmelerin daha görünür hale getirilmesi gerektiği aktarılmıştı.

Binaya “Doğubayazıt Vergi Dairesi” tabelası asıldı

Haberin ardından Vergi Dairesi binasında tabela çalışması gerçekleştirildi. Binanın giriş bölümünün üst kısmına kırmızı zemin üzerine beyaz harflerle “Doğubayazıt Vergi Dairesi” yazılı tabela monte edildi.

Haberimizin Ardından Doğubayazıt Vergi Dairesi’ne Tabela Asıldı (2)

Doğubayazıtlı eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti
Doğubayazıtlı eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti
İçeriği Görüntüle

Böylece binanın hangi kuruma ait olduğunun dışarıdan daha kolay anlaşılmasını sağlayacak tabela eksikliği giderilmiş oldu.

Kaynak: Haber merkezi