İlginizi Çekebilir
Yetkililer Heyelan Tehlikesini Görmüyormu?...
İSHAKPAŞA YOLU GÜNÜN KONUSU
NEZİR ÇELİK YAZIYOR
Doğubayazıt Saray yolu oldum olası hep günün konusu. Parke taşları ile kaplı bulunan yol zaman zaman bozuluyor, uzun uğraşılar sonucu yeniden tamir ediliyor fakat çok geçmeden yeniden bozuluyor.
Yetkililer İshakpaşa Sarayı ziyaretine gitmedikleri için Saray´a giden yolun durumunu görmüyorlar. Yetkililerimiz işlerinin yoğunluğu nedeniyle Saray yolu hakkında yayınlanan haberleri de okuyamadıkları için yol hakkında bilgileri yok. Yoksa dururlar mıydı(!)...?
Bizden yetkililere tavsiye, sakın Saraya gitmeyin. Çünkü döşenen parke taşları başkaldırmış, geçen araçların lastiklerini yarıyor. Sakın gitmeyin yoksa sizde saraya giden turistler gibi mağdur olursunuz. Ne de olsa onlar turist yarın çekip giderler.
Sürekli tahrip olan İshakpaşa Sarayı yolu her nedense onarılmıyor. Ya bu yoldan yetkililer geçmiyor ya da yapacak güçleri yok
Oysaki vatandaşlar her gün bu yoldan söz ediyor. Lastiklerinin patladığını, turist getiren araçların yolda kaldığını söyledikleri halde yetkililer daha duymamış. Yetkililer gazete de okumadığına göre onların gözleriyle görmesini bekleyeceğiz.
ÖTE YANDAN,
İshakpaşa Sarayı yolunda ciddi heyelan tehlikesi yaratıyor. Saray yolu tehlike yaratmaya başladı. Toprak kaymaları nedeniyle saray yolunun bir kaç yerde kapanabileceği ifade ediliyor.


-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,81% -0,19
-
GRAM ALTIN
7233,18% 0,39
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Egazete
- Cuma -1.6 ° / -15.9 ° false
- Cumartesi -1.2 ° / -11.9 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
- Pazar 1.5 ° / -4.1 ° Yoğun kar yağışlı
Ağrı
13.03.2026
- İMSAK 04:53
- GÜNEŞ 06:16
- ÖĞLE 12:22
- İKİNDİ 15:41
- AKŞAM 18:19
- YATSI 19:36




