İlginizi Çekebilir
ÜST GEÇİT HALEN YAPILMIŞ DEĞİL
Niye Yapıldı Neden Kaldırıldı?
Haber. NEZİR ÇELİK
Karayolları tarafından yaklaşık iki yıl önce yapılan üst geçit, yine karayolları tarafından yıktırıldı. Üst geçidin yıktırılması ile geçişler yine tehlikeli olmaya başladı.
Gazetemizin uyarıları üzerine Doğubayazıt’ın girişinde bulunan okul ve yurtlarda kalan öğrencilerin güvenliği için Karayolları tarafından yapılan üst geçit, okullarına gidip gelen öğrenciler için güven ve rahatlık sağlamıştı.
Okul ve yurtların hemen önünde İran transit yolu geçiyer ve TIR taşımacılığı sebebiyle bu yol çok yoğun. Bu konuda gazetemizde yer alan haber ve yorumlar artınca Karayolları burada bir üst geçit yapmıştı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde geçişler için bu köprü kullanılıyordu.
Aynı zamanda Doğubayazıt’ın hatta Ağrı bölgesinin tek üst geçiti olan bu köprü bilinmeyen nedenlerle Karayolları tarafından söküldü.
Bu duruma bir anlam veremediklerini belirten vatandaşlar, “bu köprü bir zaruretten dolayı yapıldı. Neden söküldü. Denildiki yol yapımı nedeniyle söküldü. İyi güzel de halen neden yapılmadı. Yol desen yol bitmiş durumda. Bu nasıl iştir anlaşılır gibi değil. Madem yıkılacaktı neden yapıldı ki” diye konuştular.
-
BIST 100
18126,55%-1,18
-
DOLAR
45,43% 0,03
-
EURO
53,35% 0,23
-
GRAM ALTIN
6849,00% 0,03
-
Ç. ALTIN
10890,05% 0,00
Egazete
- Perşembe 18.7 ° / 4.3 ° false
- Cuma 15.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 13.8 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
14.05.2026
- İMSAK 03:06
- GÜNEŞ 04:48
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:56




