Üniversite Nihayet Hukuki Çalışma Başlattı

ılk Yönetmelik Resmi Gazetede Yayımlandı

11.07.2009 00:00:00 0
Üniversite Nihayet Hukuki Çalışma Başlattı

Ağrı ıbrahim Çeçen Üniversitesinden:


AğRI ıBRAHıM ÇEÇEN ÜNıVERSıTESı LıSANSÜSTÜ


EğıTıM VE ÖğRETıM YÖNETMELığı


BıRıNCı BÖLÜM


 


Üniversite Nihayet Hukuki Çalışma Başlattı


ılk Yönetmelik Resmi Gazetede Yayımlandı


Doğubayazıt Gazetesi Haber


            Ağrı ıbrahim Çeçen Üniversitesi de diğer üniversiteler gibi kendi yazılı hukukunu oluşturmaya başladı. Ağrı ıbrahim Çeçen Üniversitesi ilk yönetmeliğini yayınladı. Yayınlanan Yönetmelik Lisans sonrası eğitimle ilgili.


            Başlangıçta büyük umutlara neden olan Ağrı ıbrahim Çeçen Üniversitesinin, kuruluşundan bu yana Ağrı ve Ağrılılara yönelik önemli bir çalışma yapmaması, başta istihdam olmak üzere sosyal konularda bir değişim yaratmaması sebebiyle, Ağrı ıbrahim Çeçen Üniversitesinden umutlar kesilmiş durumda.


            Bu konuda bazı vatandaşların ış adamı ıbrahim Çeçen?e de serzenişte bulundukları ifade ediliyor. ıbrahim Çeçen?in üniversite yönetimi üzerinde etkili olduğunu düşünen bazı vatandaşlar özellikle istihdam konusunda ve Ağrı orijinli kamu görevlilerinin üniversitede çalıştırılması yolundaki talepleri Çeçen?e aktarıyorlar.


            ış adamı ıbrahim Çeçen?in de vatandaşlara böyle bir yetkisinin olmadığını, üniversite yönetiminin nezaketen bile kendisine danışmadığını ve danışmasının da zorunlu olmadığını söylediği ifade ediliyor.



Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10542,1%-0,94
  • DOLAR

    40,56% 0,02
  • EURO

    47,01% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4321,60% -0,02
  • Ç. ALTIN

    6936,29% 0,00

Egazete


  • Salı 33.8 ° / 18.9 ° false
  • Çarşamba 34.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 34.2 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

29.07.2025

  • İMSAK 03:15
  • GÜNEŞ 04:57
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:12
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 21:07