Tarih: 06.01.2015 19:04

TÜRKİYE'DE BASIN ÖZGÜRDÜR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye`ye yönelik basın özgürlüğü eleştirilerine tepki göstererek, "İddia ile konuşuyorum. Ne Avrupa`sında ne de diğer ülkelerinde, Türkiye`deki basın kadar özgür bir medya yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla öğle yemeği veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dünyadaki en özgür basının Türkiye'de olduğunu savundu. 
Teröre karşı alınan tedbirler üzerinden, terör örgütleri üzerinden Türkiye kötülenmek isteniyor” diyen Erdoğan, şunları söyledi: 
Bakıyorsunuz bir Tahşiye olayı çıkıyor, bu olaydan dolayı bir operasyon. Hemen olay basın özgürlüğü, basın özgür değilmişe dönüştürülüyor. İddia ile konuşuyorum. Ne Avrupa'sında ne de diğer ülkelerinde, Türkiye'deki basın kadar özgür bir medya yoktur. Bunların hepsini gördük. Sıkıysa siz oralarda kalkın, Cumhurbaşkanına, Başbakana saldırın, saldıramazsınız. Amerika'da, Almanya'da, Rusya'da yapamazsınız. Bunların yüzüne yüzüne, onların görsel medyada çıkan şeylerini önlerine koymanız lazım.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —