Tarih: 22.01.2016 11:18

Temizlik işçisi yoğun bakımda bulunan eşi için yardım bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt İlçesinden yaşayan ve Doğubayazıt Belediyesinde asgari ücretle çalışan Temizlik İşçisi M.Emin Sadık eşi Aynur Sadık´ın beyninde Tümör  teşhisi konulması ardından sevk edildiği Anakara Üniversitesi  İbni Sina Araştırma  ve Uygulama Hastanesinde geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakımda bitkisel  yaşam mücadelesi veriyor. 
 
Erzurum Atatürk Üniversitesinde daha önce geçirdiği bir operasyon ardından İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Budak geçirdiği ameliyat sonrasından aylardır  yoğun bakımda. Maddi imkânsızlıklardan dolayı gereken cihazları alamayan Sadık ailesi doktorların gereken ev tipi cihazlarının bulunması ardından Sadık´ın taburcu edileceği öğrenildi.
 
?Yetkililerden ve yardımseverlerden eşimin cihazlarını almaları için yardım bekliyorum´ 
 
Maddi imkanı el vermediğinden dolayı cihazları alamamanın üzüntüsünü yaşayan M.Emin Sadık yardımseverlerden eşine ev tipi cihazlarının alaınması için çağrıda bulundu. Sadık,?Eşime Erzurum´da beyninde Tümör olduğuna yönelik teşhis konuldu. Erzurum´da bir kez ameliyat oldu. Ardından Anakara İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi orada da bir ameliyat geçirdi. Ama bu ameliyat sonrasında yoğun bakımda çıkamadı. Şu anda bitkisel yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar ev tipi cihaz olduğunda taburcu edeceğiz diyorlar. Eşim şimdi Ankara´da yalnız başına yoğun bakımda. Refakatçisi bile bulunmamakta. Bende kaç aydır çalışmıyorum. Dört çocuğum Doğubayazıt´ta yalnız kalıyordu. Bu cihazları alacak gücüm olmadığından eşimi orda bırakmak durumda kalıp işimin başına döndüm. Bir nevi eşim rehin tutulmakta. Yetkililerden ve yardımseverlerden eşimin cihazlarını almaya yönelik bana yardım etmelerini istiyorum? dedi.
/resimler/2016-1/22/1119380259974.jpg
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —