İlginizi Çekebilir
SU PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Su projesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi
DOĞUBAYAZIT GAZETESİ HABER
Doğubayazıt Belediyesi, tarafından Türkiye`nin ve bölgenin en büyük bütçeli ve prestijli projeleri arasında yer alan "Doğubayazıt İçme Suyu Temini Projesi" kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı Meyramana köyünde bulunan şantiye toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Belediye Başkan Yarımcısı Mehmet Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müteahhit ve müşavir firma yetkilileri ve meclis üyeleri katıldı.2009 yılından itibaren çalışmalarına başlanan projenin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda mevsim koşullarının da göz önünde bulundurularak en kısa sürede projenin nasıl devam edeceği değerlendirildi.
Toplantıda su projesinin şehir içi çalışmalarının çarşı merkezinde başlamasından kaynaklı yurttaşların mağdur olmaması için özveri ile çalışılması gerektiğini belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, bayram öncesi çalışmalardan kaynakları oluşabilecek aksaklıklara karşı tüm önlemlerin alınmasına değindi. Korkmaz,” Büyük bir ilçenin altyapı çalışmalarını yapmak zor ve zahmetli bir iş.Bizde bu işimizin bilincinde olarak halkımızın ve ilçemizin en önemli sorunlarından biri olan su problemini projemiz ile çözeceğiz.Bu proje sürecinde ekip olarak özverili çalışma sonucu proje çalışmalarını sürdürüyoruz.Çalışmanın zaman diliminde bize destek olan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


-
BIST 100
18328,31%-0,49
-
DOLAR
46,43% -0,03
-
EURO
53,31% 0,20
-
GRAM ALTIN
6204,14% -1,31
-
Ç. ALTIN
10047,25% -1,83
Egazete
- Cuma 27.2 ° / 9.5 ° Güneşli
- Cumartesi 28.8 ° / 11.9 ° Güneşli
- Pazar 27.8 ° / 11.5 ° Güneşli
Ağrı
19.06.2026
- İMSAK 02:38
- GÜNEŞ 04:33
- ÖĞLE 12:14
- İKİNDİ 16:11
- AKŞAM 19:46
- YATSI 21:32




