SÖYLER AİLESİNDEN TAZİYE VE TEŞEKKÜR MESAJI

SÖYLER AİLESİNDEN TAZİYE VE TEŞEKKÜR MESAJI

Söyler Ailesi Olarak; Halkımıza, Büyüklerimize, Dost, Akraba ve Sevenlerimize Müteşekkiriz!

Kuzey Irak’ta geçirdiği kalp krizi sonucu Dâr-ı bekâya irtihal eden aile büyüğümüz ve abimiz Dengbej Muhtar Rıfkı Söyler’in vefatı nedeniyle, Kuzey Irak tarafından hastane, cenaze ve yasal işlemlerinde, Türkiye Üzümlü Gümrük Kapısı tarafından yasal ve cenaze işlemlerinde bizlere yardımcı olanlar, Cenaze arabasını bizlere temin eden Doğubayazıt, Çukurca ve Van Belediyesine, uzaktan ve yakından gelerek cenaze, taziye ve mevlidimize iştirak eden, dünyanın dört bir yanında telefonla ve mesajla taziyelerini bildiren, sosyal medya hesaplarında acımızı paylaşan, evimize kadar gelerek acımıza ortak olan, taziyemizi kendi taziyesi olarak gören kadirşinas halkımıza, ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.      

H. Müdür Aras taziye evine gelerek bizzat taziyemize iştirak ederek acımızı paylaşan; Başta kadirşinas halkımıza, Doğubayazıt Kaymakamı Sn. Murat Ekinci, Doğubayazıt Belediye Başkanı Sn. Kenan Alkan, AİÇÜ Rektörü Sn. Abdülhalik Karabulut, önceki dönem Ağrı Milletvekilleri Sn. Musa Konyar, Sn. Halil Özyolcu, Sn. Mehmet Hanifi Alır, önceki dönem Taşlıçay Belediye Başkanı Sn. İsmet Taşdemir, Ağrı merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm Siyasi Parti İlçe Başkan ve Teşkilatları, STK Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.

Telefon açarak taziye dileklerini ileten; Ağrı Valisi Sn. Mustafa Koç, Ağrı Milletvekili Sn. Ruken Kilerci, önceki dönem Ağrı Milletvekilleri Sn. Ekrem Çelebi, Sn. Fatma Salman, Sn. Nidai Seven, uzaktan ve yakında telefon açan tüm dost akraba, arkadaş ve sevenlerimize ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.

Gazete ve sosyal medya hesapları üzerinde paylaşım yapan ve taziyemize gelerek başsağlığı dileklerini ileten basın mensubu arkadaşlarımıza ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.

Taziyemizde 3 gün boyunca dualar okuyan Seyda Molla Musa El Celali (Geçit) Medresesi hocalarına ailemiz adına sonsuz teşekkür eder saygılar sunarız.   

Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz.

Allah rızası için aile büyüğümüz ve abimiz Dengbej Muhtar Rıfkı Söyler’e hakkınızı helal edin.
Allah Rızası ve Merhumun Ruhu İçin El Fatiha

SÖYLER AİLESİ ADINA; SIDDIK SÖYLER ve RAİF SÖYLER



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor