Patnos’ta Buhara Çarşısı yenilenen yüzüyle hizmette

Patnos Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi’nde bulunan Buhara Sokak’ta gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı.

Güncel 3.07.2026 16:28:00 0
Patnos’ta Buhara Çarşısı yenilenen yüzüyle hizmette

Baştan sona modern bir görünüme kavuşturulan Buhara Çarşısı, yeni yüzüyle vatandaşların beğenisini kazanırken, bölge esnafına da hareketlilik kazandırmaya başladı.

Yapılan düzenlemeler kapsamında sokak altyapısı yenilenirken, çevre düzenlemesi, zemin kaplamaları ve estetik dokunuşlarla çarşı daha kullanışlı ve modern bir görünüme kavuştu. Yenilenen çarşı, hem alışveriş yapan vatandaşlardan hem de esnaftan olumlu geri dönüşler alıyor.

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, ilçenin yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek, "Patnos’un her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Buhara Çarşısı’nı hem esnafımız hem de vatandaşlarımız için daha modern, güvenli ve estetik bir yaşam alanına dönüştürdük. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

İlçenin önemli ticaret noktalarından biri olan Buhara Çarşısı’nın yenilenmesiyle birlikte hem bölgenin çehresi değişti hem de vatandaşlara daha konforlu bir alışveriş ortamı sunuldu. Patnos Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü çevre düzenleme ve modernizasyon çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi. (iha)
 

Patnos’ta Buhara Çarşısı yenilenen yüzüyle hizmette

 


 

  • BIST 100

    18087,87%-0,13
  • DOLAR

    46,80% 0,15
  • EURO

    53,55% 0,02
  • GRAM ALTIN

    6265,28% 1,15
  • Ç. ALTIN

    10055,28% 1,19

Egazete


  • Cuma 29 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.5 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.8 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

03.07.2026

  • İMSAK 02:44
  • GÜNEŞ 04:38
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:14
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:32