Otogar Hizmete Giriyor

Doğubayazıt?ın otogar sorunun tümden çözülecek

Yaşam 22.11.2012 22:49:05 0
Otogar Hizmete Giriyor

Doğubayazıt Belediyesi tarafından yaptırılan İlçenin yeni ve modern bir otogara kavuşturma projesi hayat buldu.
         Doğubayazıt’ta hizmet veren otogarın şehir içinde kalarak araç trafiğinde önemli sıkıntılar oluşturması ve ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle sorunu çözmek için başlatılan otogarın yapımı tamamlandı.

         Mevcut otogarın, hızla büyüyen Doğubayazıt’ın ihtiyaçlarına cevap verememesinden kaynaklı olarak otogarı yapma kararı aldıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Canan Korkmaz, yapılan otogarın ilçeler bazında bölgenin en büyük Otogarı olduğuna dikkat çeken Korkmaz, "Doğubayazıt’ın otogar sorununu tümden çözecek olan otogarımızın yapımı tamamlandı, halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

         Doğubayazıt girişinde yapılan otogar, 24 bin metrekare toplam alan üzerinde ve 2860 metrekare inşaat alanı olarak inşaa ediliyor. A, B, C ve D blokları olmak üzere dört bloktan oluşacak olan otogarın planı ise şöyle;

         A Blok: Tek kattan oluşan bu blokta ilçe minibüslerinin kalkacağı duraklar ve bilet satış reyonları bulunuyor.

         B Blok: 2 kattan oluşacak. birinci katta kafeterya ve büfeler, ikinci katta ise Restaurant bulunuyor.

         C Blok: Otogara yolcu girişleri ve danışma.
         D Blok: Bodrumla birlikte 3 kattan oluşacak olan bu bloğun bodrumunda depolar, sığınak, kalorifer ve Jeneratör odaları, zemin katta bilet satış reyonları üst katta ise Müdüriyet ve Yönetim odaları bulunuyor.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

Egazete


  • Cumartesi 15 ° / 3.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 16.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2025

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:21