İlginizi Çekebilir
ÖĞRENCİLER ATIK MADDELERİ DEĞERLENDİREREK OYUNCAK YAPTILAR
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin yaptıkları oyuncakların ve eğitsel araçların yer aldığı sergidüzenlenen törenle açıldı.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü3. sınıf öğrencileritarafından hazırlanan Öğretim Teknolojileri Ve Materyal Tasarımı Sergisi, Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör VekiliProf. Dr. Telat YANIK, Rektör yardımcısı, Prof. Dr. Mehmet Biber ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım KÖKTEKİNtarafından açıldı.
Açılış sonrası sergiyi gezenProf. Dr. Telat YANIK, Prof. Dr. Mehmet Biber ve Prof. Dr. Kazım KÖKTEKİN, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında eğitici ve öğretici özelliğe sahip birbirinden güzel oyuncaklar ve eğitici araçlar yapan öğrencileri kutladı.
Oyun oynarken eğitici özelliği olan oyuncakların yapımında plastik şişe, kap ve karton kutu gibi geri dönüşüm özelliği olan atık maddelerden yararlandıklarını anlatan koordinatör ve öğrenciler, ?Ders kapsamında çocukların gelişim düzeylerini geliştirmek ve onları eğlendirirken öğretmek için kuklalar, hikaye kitapları, sayılar, genel kültür araç gereçleri yaptık. Hepsi birbirinden güzel olan oyuncaklar, sergilendikten sonra okullarda çocukların eğitimi için kullanılacaktır? dedi.
Anahtar Kelimeler:
ÖĞRENCİLER ATIK MADDELERİ DEĞERLENDİREREK OYUNCAK YAPTILAR
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,15% -0,08
-
GRAM ALTIN
6427,03% 0,15
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Egazete
- Pazartesi 4.9 ° / 0.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 5.3 ° / -0.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
30.03.2026
- İMSAK 04:24
- GÜNEŞ 05:49
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 15:49
- AKŞAM 18:36
- YATSI 19:55




