İlginizi Çekebilir
ÖĞRENCİLER ATIK MADDELERİ DEĞERLENDİREREK OYUNCAK YAPTILAR
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin yaptıkları oyuncakların ve eğitsel araçların yer aldığı sergidüzenlenen törenle açıldı.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü3. sınıf öğrencileritarafından hazırlanan Öğretim Teknolojileri Ve Materyal Tasarımı Sergisi, Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör VekiliProf. Dr. Telat YANIK, Rektör yardımcısı, Prof. Dr. Mehmet Biber ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım KÖKTEKİNtarafından açıldı.
Açılış sonrası sergiyi gezenProf. Dr. Telat YANIK, Prof. Dr. Mehmet Biber ve Prof. Dr. Kazım KÖKTEKİN, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında eğitici ve öğretici özelliğe sahip birbirinden güzel oyuncaklar ve eğitici araçlar yapan öğrencileri kutladı.
Oyun oynarken eğitici özelliği olan oyuncakların yapımında plastik şişe, kap ve karton kutu gibi geri dönüşüm özelliği olan atık maddelerden yararlandıklarını anlatan koordinatör ve öğrenciler, ?Ders kapsamında çocukların gelişim düzeylerini geliştirmek ve onları eğlendirirken öğretmek için kuklalar, hikaye kitapları, sayılar, genel kültür araç gereçleri yaptık. Hepsi birbirinden güzel olan oyuncaklar, sergilendikten sonra okullarda çocukların eğitimi için kullanılacaktır? dedi.
Anahtar Kelimeler:
ÖĞRENCİLER ATIK MADDELERİ DEĞERLENDİREREK OYUNCAK YAPTILAR
-
BIST 100
17860,45%2,13
-
DOLAR
47,75% 0,05
-
EURO
55,06% -0,13
-
GRAM ALTIN
6757,86% 0,81
-
Ç. ALTIN
10856,38% 1,27
Egazete
- Çarşamba 27.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 29.2 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cuma 29.6 ° / 13.9 ° Güneşli
Ağrı
12.08.2026
- İMSAK 03:34
- GÜNEŞ 05:10
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 16:07
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:45




