Ödüllü yönetmen Sönmez, Ağrı'da Kızılay gönüllüleriyle ihtiyaç sahiplerine yardım dağıttı

Elveda Katya filmiyle yurt içi ve yurt dışında ödüller alan yönetmen Ahmet Sönmez, memleketi Ağrı'da Türk Kızılay gönüllüleriyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Magazin 23.09.2020 09:47:00 0
Ödüllü yönetmen Sönmez, Ağrı

Türk Kızılay Ağrı Şubesi'ni ziyaret ederek gönüllülerle bir araya gelen yönetmen Sönmez, Kızılay'ın kentte yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Sönmez, daha sonra Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ve gönüllülerle ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti. 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Sönmez ve gönüllüler, ihtiyacı olan ailelere gıda yardımı yaptı.

Yönetmen Ahmet Sönmez, yaptığı açıklamada, Türk Kızılay gönüllüleri ile yardım çalışmasına katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kızılay'ın öneminden bahseden Sönmez, şöyle konuştu:

"İyi ki Kızılay var. O insanların gözlerinde 'bizleri düşünen birileri var' demelerini gördüm. Açıkçası duygulandım. Bundan sonra olabildiğince bu tarz çalışmaların hepsine katılacağım. Bu hikayeleri görmek, oralara gitmek ve o insanların halleriyle hallenmek lazım. İnsanlığı kurtaracak olan merhamettir, Allah merhametimizi artırsın. Bu çalışmaları yaptığımızda kalplerimiz daha da yumuşuyor ve o merhameti görebiliyoruz."

Sönmez, Türk Kızılay Ağrı Şubesi'nin yaptığı çalışmalarla ilgili yakın zamanda belgesel çekmeyi düşündüklerini anlattı. 

Kızılay Şube Başkanı Tatlı da Sönmez'in kendilerine destek vererek ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.(aa)

  • BIST 100

    17901,41%0,10
  • DOLAR

    46,59% 0,12
  • EURO

    53,07% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6129,21% 1,67
  • Ç. ALTIN

    9817,61% 1,65

Egazete


  • Cumartesi 23.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.6 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.7 ° / 7.1 ° Güneşli

Ağrı

27.06.2026

  • İMSAK 02:40
  • GÜNEŞ 04:35
  • ÖĞLE 12:16
  • İKİNDİ 16:13
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:33