NERİMAN ALADAĞ'IN ARDINDAN

NERİMAN ALADAĞ

FIRAT BEYAZIT ÇELİK

      Doğubayazıt'ın büyük  değerlerinden, Emekli eğitmen Celal Aladağ'ın eşi,Uğur Aladağ,Erol Aladağ'ın annesi, Faruk Aladağ'ın yengesi, İhsan Tanrıverdi ve Emin Tanrıverdi'nin ablası ALADAĞ ailesinin büyük neferi, Neriman Aladağ, İstanul'da yaşama veda etti.

         Neriman Aladağ uzun zamandır rahatsızlığından dolayı tedavı görmekteydi. Geçtiğimiz hafta yani bayrama bir gün kala Hakkın rahmetine kavuştu.

          Neriman Aladağ'ın ölüm haberini alan eş, dost,akrabaları ve sevenleri bu acılı günde Aladağ ailesinin yanında yer alarak acılarını paylaştılar.

       Cenaze İstanbul Göztepe'deki  evlerinden alınarak, Erenköy Sahraycedit Camiisine getirilip, ikindi namazına mütakiben Çekmeköy aile mezarlığına defin edildi.

        Gerek cenazede ve gerekse BAY-DER'deki taziyede, Aladağ'ların çok sayıda yakınları katıldı ve bu acılı günlerinde onları yalınız bırakmayarak acılarını paylaştılar.

        Cenazede ve BAY-DER'deki taziyeyi aile adına,( Celal Aladağ rahatsızlığından dolayı BAY-DER'deki taziye kabulüne katılmazken,) Faruk Aladağ, Uğur Aladağ,Erol Aladağ,İhsan Tanrıverdi, Emin Tanrıverdi,Ali Tanrıverdi,Dursun Engin,Koray Tanrıverdi taziyeleri kabul ederek, gelen misafirlerlen yakından ilgilendiler.

         Cenaze ve taziye katılım oldukça fazlaydı.

        Şair Osman Eren ve İş insanı Gülnur-Gürsel Eren'de teyzelerinin son yolculuğunda hazır bulundular.

          Diğer katılımcıların bazıları ise,  Doğubayazıt Belediyesi eski Başkanı Osman Baydar, İş insanı Ertuğrul Eryilmaz, Nimet, Hikmet, Nihat ve Murat Andiç kardeşler her zaman olduğu gibi tam kadro katılırken,Sezen-Suat Sekin, Burhan Aladağ,Necdet Şahin ve adını ayamadığım çok ayıda Doğubayazıt'lı ve Aladağ aileinin sevenleri vardı.

                  BAY-DER'Lİ BAY-DER'DEN HAERDAR DEĞİLMİ?

          Sevgili Murat Andiç tam bir Doğubayazıt tutkunu, Doğubayazıt'ı çok sevdiği için Doğubayazıt ve Doğubayazıtlılara faydası olsun, diye BAY-DER yönetiminde yer almaktadır. Ancak ne var ki, başına gelen vakkayı Gürsel Eren'e anlatmış, o da beni çağırdı,hele dinle bir gazeteci olarak fikrini beyan et,deyince,Sevgili Murat Andiç'i dinlerken, Sevgili Nezir Çelik'in yıllar evvel yazdığı "Haberci Habere Konu  Oldu" yazısı  aklıma geldi, dediğim gibi sevgili Murat Andiç BAY-DER'in yönetimindedir, ama ne kerametse kendisine BAY-DER'in  attığı mesajlar gitmiyormuş, BAY-DER yerine duyumları başkalarından alıyormuş,doğrumu?, diye Murat'a sorduğumda, evet, dedi, Osman Eren araya girerek, olur böyle vakkalar, çünkü bazen sistem yeterli gelmiyor da ondandır, deyince, Murat Andiç, ben de öyle sanmıştım, deyip olayı kapattı.Bu konuda aramızda tatlı bir anı olarak geçti,kimseler bundan kendilerine pay çıkartmasın, BAY-DER yönetiminin başarılarını ve çalışmalarına hiç kimse gölge düşüremez,desem yeridir. Haaa, bu arada Gürsel Eren demişken, bazı konular hakkında kendisine baş vururum, gerçek doneleri ondan alırım, sağ olsun bu konularda hiç üşenmez bana her türlü yardımlarını esirgemez.

                 ALADAĞ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI

        Değerli büyüğümüz, canımız-ciğerimiz, NERİMAN ALADAĞ'ın ölümünden dolayı, bizleri yalınız bırakmayarak, bizzat cenazeye gelenler, BAY-DER'deki taziyede hazır bulunanlar, sosyal medyada acımızı paylaşanlar, ve gerekse telefonlan arıyarak bizlere bu acılı günümüzde  destek olan tüm eş,dost,akraba ve hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

 



Anahtar Kelimeler: NERİMAN ALADAĞ' ARDINDAN
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,17% -0,17
  • GRAM ALTIN

    2931,15% -0,06
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00

Egazete


  • Cumartesi 20.8 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 19.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 6.8 ° Güneşli

Ağrı

28.09.2024

  • İMSAK 04:31
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:03
  • İKİNDİ 15:24
  • AKŞAM 18:03
  • YATSI 19:20