İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ CESİM GÖKÇE:
"TOKİ ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLATIYOR"
Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı merkez Fırat Mahallesi ikinci etap konut yapımı için TOKİ ile görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve çalışmaların başlatıldığını açıkladı.
Bütçe görüşmelerinin ardından Ağrıya gelen Milletvekili Cesim Gökçe, belediye seçimlerinin ardından ikinci etap çalışmaları askıya alınan Fırat Mahallesi ile ilgili müjdeyi verdi. Bu konu ile ilgili hem Başbakan Ahmet Davutoğlu´na hem de TOKİ başkanına bilgiler verdiğini ifade eden Milletvekili Gökçe "Yaptığım görüşmeler neticesinde TOKİ Başkanı çalışmaların yeniden başlatılacağı sözünü verdi ve kısa sürede çalışmalar başladı. Yine yapımı devam eden hastanemizin kısa sürede tamamlanması için Sayın Başbakanımız, Sağlık Bakanımız ve TOKİ başkanı ile görüşmelerde bulunarak Ağrı´nın sağlık alanında yaşadığı sorunları izah ettim. Bu görüşmeler neticesinde sayın Başbakanımız Ağrı Devlet Hastanesi´nin en kısa zamanda bitirilmesi için talimat verdi. Bu iki müjdeyi halkımızla paylaşıyor ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ağrı merkez ve ilçelerindeki sorunların çözümü için Ankara´da yoğun bir mesai harcadığını belirten Milletvekili Cesim Gökçe " Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ilimizin sorunları ile yakından ilgileniyor son olarak doğalgaz sorununun çözümü için bir görüşme yaptık. İnşallah en kısa zamanda bu sorunda çözülecektir. Halkımızın desteği ile tüm sorunları çözmek için gayret ve çabamızı göstereceğiz" şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
MİLLETVEKİLİ
CESİM
GÖKÇE
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
Egazete
- Pazar 31.4 ° / 15.2 ° Güneşli
- Pazartesi 30.1 ° / 14.8 ° Güneşli
- Salı 31 ° / 13.5 ° Güneşli
Ağrı
16.08.2026
- İMSAK 03:40
- GÜNEŞ 05:14
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 16:05
- AKŞAM 19:11
- YATSI 20:38




