İlginizi Çekebilir
Kornej ve Hortumlarla Kayıyorlar
ılköğretim ve Liselerin yarıyıl tatilinden yararlanan çocuklar
Kornej ve Hortumlarla Kayıyorlar
Doğubayazıt Gazetesi
ılköğretim ve Liselerin yarıyıl tatilinden yararlanan çocuklar kaymanın tadını çıkarıyor, çocukların kimi kayak evinde kimi köyünde bir sokakta kimide buz üzerinde kayıyor.
Kayak yapan çocukların kayaklarından ilginç görünümler ortaya çıktı, kimi çocuk son model ayaklarında son model kayak, üzerinde kayak giysileri ile kayarken Gültepe Köyünden kayan çocuklarda lastik ayakkabılarının altında kiminin bir kornej parçası, kiminin ayağında hortum parçası kimide tek ayağına bulduğu kornej parçası ile kayıyor. Bir kısım köylerde ise çocuklar oturmalı kızaklarla kayarak tatillerinin keyfini çıkartıyorlar.
Gültepe Köyünün pomza tepesinde ayağına taktığı kornej parçası ile kayan çocuklar okullarımız yarıyılı tatilinde hemen hemen her gün burayla gelip kayıyoruz, bulduğumuz bu kornej parçası ile veya hortum parçaları ile kayıyoruz, çok zevk veriyor? dedi.
Gültepe Köyündeki çocuklar bazende ailelerinin yaptığı oturmalı kayaklarla kaymayı tercih ediyor, gün boyunca onca soğuğa kara, kışa aldırmadan kızakları ile kayıp birbirleri ile yarış yapıyorlar. onlar ayaklarındaki değersiz bir parça ile kaymanın zevkini çıkarıyorlar.
-
BIST 100
18134,33%0,96
-
DOLAR
46,51% 0,02
-
EURO
52,97% 0,23
-
GRAM ALTIN
5963,41% -0,27
-
Ç. ALTIN
9637,53% -1,36
Egazete
- Perşembe 24.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 24.7 ° / 9.7 ° Güneşli
- Cumartesi 23.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
25.06.2026
- İMSAK 02:39
- GÜNEŞ 04:34
- ÖĞLE 12:15
- İKİNDİ 16:13
- AKŞAM 19:47
- YATSI 21:33




