Tarih: 06.12.2014 10:10

KÖPRÜ YAPIMI

Facebook Twitter Linked-in

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bütçesiyle yapımı tamamlanan merkeze bağlı Soğanlı köyü köprüsü ulaşıma açıldı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, yaptığı açıklamada, Soğanlı köyü köprüsünün yapım çalışmaları kapsamında stabilize yolun seviyesinin köprü yükseklik seviyesine çıkartılarak asfaltlama çalışması yapıldığını belirtti.
Soğanlı köyünde yapılan köprüyle birlikte Ağrı`da 14 köprü yaptıklarını anımsatan Gökçe, "Yaptığımız hizmetlerde vatandaşlarımızın memnuniyet göstermesi heyecanımızı arttırmıştır" dedi.
Yolların standartlarının iyileştirilmesi çalışmalarını ihale yapmadan gerçekleştirdiklerini söyleyen Gökçe, şöyle konuştu:
"Yol çalışmalarımızı İl Özel İdaresi imkanlarıyla daha hızlı ve daha düşük maliyetle gerçekleştiriyoruz. Mali imkanlarıyla ve yenilenen makine parkındaki iş makineleriyle de standartları düşük stabilize yollarımızın standartlarını yükselterek, asfalt yapımına hazır hale getiriyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız tarafından talep edilen ve yıllardır çözüm bekleyen yol, su ve köprü gibi sorunların İl Özel İdaresi imkanlarıyla giderilecek. Kararlılıkla çalışmaların devam edecek." (AA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —