Kapak Toplama Kampanyası

Kapak Toplama Kampanyası

Engelli vatandaşlara destek amacıyla

Mavi Kapak Toplama Kampanyası


Engelli vatandaşlara destek amacıyla başlatılan Kampanya


         Türkiye genelinde engelli vatandaşlara destek amacıyla başlatılan ?Mavi Kapak Toplama Kampanyası? kapsamına Doğubayazıt`lı hemşerilerimizden destek.


     Türkiye genelinde engelli vatandaşlara destek amacıyla başlatılan ?Mavi  Kapak Toplama Kampanyası? kapsamında, duyarlı Doğubayazıt`lı hemşerilerimizde 8 çuval plastik kapak topladı.


  Kampanyaya ılçemiz sakinlerinden başta,


Emekli  Yazı  ışleri  Müdürü  Yusuf EVREN,ılçe Emniyet Müdürü Aydın DEVELı`nin eşi Gönül DEVELı,Mezarlıklar Müdürü Fakrullah ÇOLAK,Serhat Berber Salonu Salih ve Adem OKÇı,Çağın Berber Salonu Mehmet YÜCE ,Medya Berber Salonu Sıddık SÖYLER,


Huzur Elektronik ve Asker Pazarı Yakup SEMETAY,Asker Pazarı Mustafa DÖNDER,Doğuş Lokantası şef Garsonu Fahrettin KAYA,


ıshak Paşa Sarayı Görevlisi ıbrahim ÖNAY, olmak üzere duyarlı ilçemiz esnafından, Yusuf BAYDAR, Güleryüz Manavı Hasan ve Yusuf AGAR, Topçu Marketten ılksen EşıT,Esnaf  Eşrafından Yavuz TURAN, Yılmaz Market Raif ışıTMEN ,Hotel Erzurum personelleri, Özcan Optik Özcan AKAR ve personelleri, ModaParis Bijuteri Sebih GÜL, ve vatandaşlarımızdan Yılmaz KAPLAN, Fatih BAYAT,Öğrenci Samet KILIÇ herhangi bir karşılık beklemeden bu kampanyaya destek olmuş ve duyarlılıklarını göstermişlerdir. Emekli Yazı ışleri Müdürü Yusuf EVREN ve beraberinde bu kampanyaya katılan tüm duyarlı vatandaşlarımız, topladıkları bu kapaklarla engellilere umut olmakta ve yetişen genç nesillere bu davranışlarıyla güzel bir örnek teşkil etmektedirler.


      Kampanya ile ilgili konuşan Yusuf EVREN ve beraberindeki duyarlı vatandaşlarımız, toplanan bu kapakların kampanyanın koordinatörlüğünü yapan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesine Aras Kargo aracılığıyla gönderileceğini belirterek, kampanyaya destek veren başta isimleri anılan destekçilerimize ve duyarlılığını göstererek kapak kumbaralarımıza atan duyarlı hemşerilerimize vermiş oldukları destek ve duyarlılıkları teşekkürlerini dile getirdi.





Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor