Tarih: 07.02.2021 14:00

HASTA MEMNUNİYETİ ARTTI

Facebook Twitter Linked-in

Doç.Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Demet ÖKKE, üç ayda hastanenin imajını düzeltti. Başhekim Ökke, gece-gündüz çalışarak farklı bir başhekim profili çiziyor.

Yıllardır Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde görev görev yaptıktan sonra, Başhekimlik görevi verildi daha sonra gözle görülür bir değişime imza atan Dr. Demet ÖKKE, yaptığı çalışmalarla hastanenin imajını düzeltti.

Her gün binlerce vatandaşın tedavi olmak için gittiği Doğubayazıt Devlet Hastanesi, gerek teknik ve fiziki yapısı ile hizmet veriyor. Yakın zamanda Başhekim olarak göreve başlayan ÖKKE’nin girişimleri sonucu Doğubayazıt Devlet Hasanesi’nin hizmet kalitesi ve hasta memnuniyetinde gözle görülür bir artış yaşanıyor.

SÜREKLİ SERVİSLERİ GEZİYOR

Bir çok zamanını Hastanede mesai harcayan Dr. Demet ÖKKE, öyle masa başında zamanını geçirmiyor, servisleri de gezerek hastaların şikayetlerini dinliyor. Acil Servis ve polikliniklerde Dr. Demet ÖKKE’yi karşılarında gören vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. ÖKKE, hastanede görev yapan doktor, hemşire ve diğer sağlık personeli ile de sık sık bir araya gelerek önemli hatırlatmalarda bulunuyor.

ZATEN YILLARDIR KANGREN OLAN DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTNESİ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BU DEĞİLMİ?...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —