İlginizi Çekebilir
Güya Turizm Müdürlüğü Kurulacaktı
Turistler Devamlı Turizm Ofisini Arıyor
GÜYA TURıZM MÜDÜRLÜğÜ KURULACAKTI
Turistler Devamlı Turizm Ofisini Arıyor
Haber: Hamza Salman
Doğubayazıt?a ziyaret için gelen yerli ve yabancı turistler bir büroşör ya da bilgi almak için sürekli turizm ofisini soruyorlar. Öyle bir kuruşun ilçede olmadığını anlayınca da hayret ve şaşkınlık içinde kalıyorlar. Doğu Anadolu bölgesinin tarihi ve turistik yapıları ile ünlü Doğubayazıt?ta ne yazık ki bu güne kadar bu sıkıntı giderilmedi birçok yetkili bu konuda söz verdiği halde sonuçta gereği yapılmadı.
Son olarak da Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz Halk Eğitim teşkilatını ilçe milli eğitim müdürlüğü binasına nakil edeceğini ve Halk Eğitim binasını da Turizm Müdürlüğüne tahsis edeceğini söylemişti. Ve ne yazık ki Kaymakam Yılmaz?ın bu beyanatı da gerçekleşmedi.
ılçede bir an önce bir Turizm Ofisinin açılmasını isteyen vatandaşlar ?turistler buralarda şaşkın, şaşkın dolaşıyorlar sağlıklı bilgi alamıyorlar ilçede bir turizm ofisinin olması zorunlu bir hal almıştır. Geçmiş yıllar da Gürbulak Sınır Kapısında bile turizm danışma müdürlüğü bulunmakta iken turizmin bu kadar geliştiği bir dönemde Doğubayazıt?ta turizm teşkilatının olamayışı büyük eksikliktir. Onun için Kaymakam Yılmaz verdiği sözünde durmalıdır? diye konuştular.

-
BIST 100
17860,45%2,13
-
DOLAR
47,74% 0,05
-
EURO
55,07% -0,12
-
GRAM ALTIN
6763,75% 0,90
-
Ç. ALTIN
10856,38% 1,27
Egazete
- Çarşamba 27.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 29.2 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cuma 29.6 ° / 13.9 ° Güneşli
Ağrı
12.08.2026
- İMSAK 03:34
- GÜNEŞ 05:10
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 16:07
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:45




