Türkiye Diyanet Vakfı ilçemiz KYK öğrencileri, manevi danışman Dilan Özen rehberliğinde Ramazan ayının ruhuna yakışan anlamlı bir programa imza attı. Gönül birliği içinde bir araya gelen üniversiteli gençler, gün boyu sürdürdükleri örnek çalışmalarla hem hizmetin hem de ibadetin huzurunu birlikte yaşadı.

Program, Merkez Ahmed-i Hani Camii’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmasıyla başladı. Caminin temizlik işlerini büyük bir özenle tamamlayan gençler, ibadethanelere hizmet etmenin manevi mutluluğunu yaşadı.
Günün devamında gençler, 15 Temmuz Hafızlık Kur’an Kursu’nda düzenlenen samimi iftar programında bir araya geldi. Aynı sofrayı paylaşan öğrenciler, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini hep birlikte hissetti.

İftarın ardından yeniden Merkez Ahmed-i Hani Camii’ne geçen üniversiteli gençler, omuz omuza saf tutarak teravih namazını eda etti. Yardımlaşma, hizmet ve ibadetin bir araya geldiği bu anlamlı program, ilçenin manevi atmosferine adeta taze bir soluk getirdi.
Manevi danışman Dilan Özen rehberliğinde gerçekleştirilen bu güzel buluşma, gençliğin Ramazan ayını nasıl bilinçli, duyarlı ve dayanışma içinde değerlendirdiğini bir kez daha ortaya koydu.



16166,38%3,62
44,06% 0,07
51,27% -0,04
7362,69% 1,20
11864,39% 0,87
Ağrı
11.03.2026