İlginizi Çekebilir
GENÇLER DİLAN ÖZER’İN EVİNDE BULUŞTU.
Doğubayazıt Gazetesi
Doğubayazıt’ta gençlere yönelik samimi ve anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Fatma Gözal KYK Yurdu’nda kalan kız öğrenciler, Gençlik Koordinatörü Dilan Özer’in evinde misafir edilerek güzel bir akşam geçirdiler.
Sıcak bir ev ortamında gerçekleşen bu buluşmada öğrenciler hem ev yapımı ikramların tadını çıkardı hem de geleceğe dair hedefleri üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Sohbet boyunca gençler birbirlerinin tecrübelerinden faydalanırken, bu samimi ortam moral ve motivasyon kaynağı oldu.
Gençlik Koordinatörü Dilan Özer, gençlerin sadece yurt ortamında değil, aile sıcaklığını hissedebilecekleri ortamlarda bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, “Gençlerimizin yanında olmak, onları hem akademik hem sosyal anlamda desteklemek bizler için büyük bir mutluluk. Onların her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda öğrenciler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Dilan Özer’e teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin gençler arasında birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirttiler.
Bu tarz etkinliklerin artmasıyla birlikte, Doğubayazıt’ta gençler arasındaki paylaşma ve dayanışma kültürünün giderek daha da güçlendiği görülüyor.
-
BIST 100
17901,41%0,10
-
DOLAR
46,59% 0,12
-
EURO
53,07% 0,09
-
GRAM ALTIN
6129,21% 1,67
-
Ç. ALTIN
9817,61% 1,65
Egazete
- Pazar 22.6 ° / 6.4 ° Güneşli
- Pazartesi 22.7 ° / 7.1 ° Güneşli
- Salı 25 ° / 9 ° Güneşli
Ağrı
28.06.2026
- İMSAK 02:41
- GÜNEŞ 04:35
- ÖĞLE 12:16
- İKİNDİ 16:13
- AKŞAM 19:47
- YATSI 21:33




