Tarih: 27.05.2016 10:03

FOTOĞRAFÇI VE JÜRİ ÜYELERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Geçen hafta düzenlenen ve Ağrı´nın turizm potansiyelini artırmak, bilinmeyen doğal güzelliğini tanıtmak amacıyla düzenlenen "Nuh´un Kenti Ağrı Foto Safari" yarışmasına, Türkiye´nin dört bir yanından çok sayıda fotoğraf tutkunu yoğun ilgi gösterdi.
Ağrı Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce düzenlenen "Nuh´un Kenti Ağrı Foto Safari" yarışmasına, yurt içi ve dışından 150 amatör ve profesyonel fotoğrafçı katıldı.
Rehber eşliğinde servis araçlarıyla kentin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret eden fotoğrafçılar, Ağrı Dağı, İshak Paşa Sarayı, meteor çukuru, Diyadin Kanyonları ve Diyadin Kaplıcalar, Meya Mağaraları, Nuh´un Gemisi izi, Ahmed-i Hani Türbesi, Balık Gölü ile kentin gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yansıtmak için çaba sarf etti.
Bu arada Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut akabinde AA Fotoğraf Sanatçısı Ali İhsan Öztürk, Fotoğraf Sanatçısı Bitlis Eğitim Üniversitesi Öğretim Üyesi Oktay Subaşı, Diyadinnet´ten Metin Karip, AA Ağrı Muhabiri Orhan Güngör Gazetemize de bir nezaket ziyaetinde bulundular. 
Muhsin Bulut yaptığı açıklamada, Serhat kenti Ağrı´nın, hem Türkiye hem de dünya açısından çok önemli doğal güzellikleri ve tarihi mekanları olduğunu belirtti.
/resimler/2016-5/27/1005224081983.jpg
 
/resimler/2016-5/27/1005450019983.jpg
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —