İlginizi Çekebilir
Eleşkirt’te Halk Ekmek Sofraları Boş Bırakmıyor
Mehmet Cemil Baydar
Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki fırınların çoğunun kapalı olduğu Eleşkirt’te, Belediye Halk Ekmek Tesisi üretimini aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Ramazan Yakut, vatandaşların mağdur olmaması için tesisin tam kapasite hizmet verdiğini müjdeledi.
Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte fırınların tatil moduna girdiği Eleşkirt’te, vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılamak için Eleşkirt Belediyesi devreye girdi. İlçedeki fırınların üretim yapmadığı bayram süresince, Halk Ekmek Tesisleri kapılarını vatandaşlara açık tutuyor.
Başkan Yakut: "Sıcak Ekmekleriniz Hazır"
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, bayramda hiçbir vatandaşın ekmeksiz kalmaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. Başkan Yakut, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bayram süresince ilçemizdeki fırınların kapalı olması nedeniyle vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması en büyük önceliğimizdir. Halk Ekmek Tesisimiz, bayram boyunca üretimini sürdürerek vatandaşlarımıza taze ve sıcak ekmek sunmaya devam edecektir. Sofralarınızın bereketi daim olsun diye biz görev başındayız."
Vatandaşlar Uygulamadan Memnun
Sabahın erken saatlerinden itibaren sıcak ekmeklerini Halk Ekmekten temin eden ilçe sakinleri, bu hizmetten dolayı belediyeye teşekkür etti. Özellikle bayram sabahı kahvaltıları için taze ekmek bulabilmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, "Fırınlar kapalıyken belediyemizin bu hizmeti vermesi bizleri çok rahatlattı," diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
-
BIST 100
17860,45%2,13
-
DOLAR
47,74% 0,05
-
EURO
55,07% -0,12
-
GRAM ALTIN
6763,75% 0,90
-
Ç. ALTIN
10856,38% 1,27
Egazete
- Çarşamba 27.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 29.2 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cuma 29.6 ° / 13.9 ° Güneşli
Ağrı
12.08.2026
- İMSAK 03:34
- GÜNEŞ 05:10
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 16:07
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:45




