Burada yaptığı konuşmada Başbakan Antalya`ya Önem Veriyor" diyen Çelebi, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, iki genel başkan yardımcısını Antalya milletvekilleri arasından seçti. Bu Sayın Başbakan`ın Antalya`ya verdiği önemin göstergesidir. dedi.
Çelebi, AK Parti hükümetleri öncesinde karayoluyla doğuya yolculuk yapan vatandaşların pek çok noktada durdurulup arandığını, doğu illerinde yaşayan vatandaşların o dönemdeki en büyük isteğin olağanüstü halin kaldırılması olduğunu, çözüm süreci sayesinde son 8 ayda şehit haberi gelmediğini söyledi.
Ekrem Çelebi, ayrıca "Türkiye`nin önünü kesebilmek için Gezi
olaylarını bahane ettiler. Mahalli seçimler bizim onlara vereceğimiz en büyük tokatlardan birisidir" dedi.
Parti binasından ayrıldıktan sonra Antalya`da Ağrılıların oluşturduğu derneklerle de bir araya gelen Çelebi, Antalya`da yaşayan Ağrılılarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
9668,36%1,33
38,81% 0,36
43,29% -0,25
3996,59% -0,90
6506,72% 0,56
Ağrı
19.05.2025