İlginizi Çekebilir
Doğubayazıt Belediyesinden sebze hali Pazar projesi
BELEDİYE?NİN SEBZE HALİ PROJESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Haber: HAMZA SALMAN
Doğubayazıt Belediyesi tarafından Kent Konseyi binası ve sebze hali alanına yapılacak olan iş merkezi çalışmalarını hızlandırdı.
Sebze hali esnafının da mağdur olmaması için duyarlı olan belediye yönetimi esnaflara Çiftepınar Mahallesi Büyük Ağrı Caddesi Otel Tahran karşının bulanan boş alana ‘Doğubayazıt Sebze Hali Pazarı’ açarak esnafların sıkıntı yaşamaması için önlem alacak. Gerçekleşecek olan pazarda 7.5 ve 10 metrekare olmak 90 modern prefabrik dükkanın açılacağı öğrenildi.
Prefabrik dükkânların bölgenin mevsim koşullarına göre yapıldığını ifade eden Doğubayazıt Belediyesi Mimarı Harun Dursun,”Modern bir şekilde tasarladığımız dükkan esnafların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir hizmettir. Bu şekilde esnaflarımız hem mağdur olmayacak hem de daha modern bir yerde ticaret yapacaklar” dedi. Prefabrik dükkanlarının yapım işlerinin hızlandırıldığını belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz,”En kısa sürede esnaflarımız için tasarladığımız sebze hali pazarını hizmete açacağız.90 prefabrik dükkanda oluşan pazarda, kent konseyi binası arkasında bulunan esnaflarımız geçecek” dedi.
-
BIST 100
17463,70%-0,27
-
DOLAR
45,53% -0,06
-
EURO
53,01% 0,15
-
GRAM ALTIN
6628,46% 0,92
-
Ç. ALTIN
10486,97% -1,01
Egazete
- Çarşamba 16 ° / 0 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 14.8 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 16.7 ° / 4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
20.05.2026
- İMSAK 02:57
- GÜNEŞ 04:42
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:04
- AKŞAM 19:26
- YATSI 21:04




