İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZIT'TAN NEMRUT'UN ZİRVESİNE KADINA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ
ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’A ZİYARET
DOĞUBAYAZIT NUH'UN GEMİSİ ARAMA KURTARMA DERNEĞİ, 'KİBELE'NİN ÇIĞLIĞINDA KADINA SAYGI' ETKİNLİĞİYLE NEMRUT'UN ZİRVESİNDE BULUŞTU.
33’üncüsü düzenlenen ücretsiz etkinlik kapsamında katılımcılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü depremzedelerle birlikte geçirdi. “Kibele’nin Çığlığında Kadına Saygı” temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, kadın gücünü vurgulamanın yanı sıra sevgiyi paylaşmanın ve toplumsal dayanışmayı artırmanın önemine dikkat çekti.
Etkinlik hakkında konuşan Dernek Başkanı Ahmet Ertuğrul, Adıyaman Valisi Osman Varol’u da ziyaret ederek, organizasyonun sadece bir tırmanış olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı.
“Bu etkinlik bizim için sıradan bir gezi ya da sportif bir faaliyet değil. Biz buraya, kadının gücünü, sevgiyi ve dayanışmayı anlatmaya geldik. Kadına yönelik şiddetin karşısında durduğumuzu, kadınların her alanda var olması gerektiğini vurgulamak istiyoruz Özellikle kadınlar, bu tür afetlerden en çok etkilenen kesimlerden biri. İşte bu yüzden, Türkiye’nin dört bir yanından kadın dağcılarla birlikte buradayız. Depremzede kadınlarla, gençlerle, çocuklarla vakit geçiriyoruz. " dedi.

-
BIST 100
17962,61%-1,16
-
DOLAR
46,48% 0,04
-
EURO
52,83% -0,17
-
GRAM ALTIN
5978,81% -2,66
-
Ç. ALTIN
9763,37% -2,12
Egazete
- Çarşamba 25.4 ° / 9.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 24.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 24.7 ° / 9.7 ° Güneşli
Ağrı
24.06.2026
- İMSAK 02:39
- GÜNEŞ 04:34
- ÖĞLE 12:15
- İKİNDİ 16:12
- AKŞAM 19:47
- YATSI 21:33




