Tarih: 26.10.2020 16:34

DOĞUBAYAZIT’TA YOLLAR GENİŞLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yeni İmar Planına göre genişletilen cadde ve sokaklarda ailelerinin güvenliği için, Belediye ekiplerinin gerekli gördüğü yerlerde yağmur sularının yaratacağı tehlikeleri önlemek amaçlı Abdigör Mahallesi Bahçeli evler (541) Sokak’ta istinat duvarı örülüyor.

Bu konuda açıklama yapan Belediye Başkanı  Yıldız Acar "Birçok noktada aynı anda yol genişletme çalışmalarımız sürüyor. Kanalizasyon sorunu olan birçok cadde ve sokaklarımız var. Bu konuda vatandaşlarımızın da rolü çok önemli. Ekiplerimizin çizim yaptığı yol haritasında halkımızın bir an önce duvarlarını örmesi bize büyük kolaylık sağlayacaktır. Daha temiz ve ferah caddeler ve sokaklar için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru kadar güvenliği de önemli" dedi.

 Öte yandan

YOLLARA KİLİTLİ PARKE TAŞI

Belediye ilçeye bağlı cadde ve sokaklarda yeni imar planına göre genişletilen yollarda kilitli parke taşı uygulaması yaptı.

Bu uygulamanın ardından kilitli parke taşı biten cadde ve sokaklarda her hafta olduğu gibi bu hafta sonuda yıkama yaptı.

Bugün İtfaiye müdürlüğüne bağlı ekipler çalışması biten Abdurezzak aladağ ve Demokrasi caddelerine bağlanan sokaklarda yıkama yaptı.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —