İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZIT’TA PTT KUYRUKLARINA ÇÖZÜM BULUNAMADI
Yazıkki ülkemizin bu sıkıntılı sürecinde, ihtiyaç sahibi vatandaşların, biraz bilinçsizlikten bir o kadarda çaresizlikten kuralları canı pahasına ihlal ediyor.
Haber. Nezir ÇELİK
Doğubayazıt’ta insanların, PTT ve banka kuyruğunda beklemeleri, emin olun keyfiyetten değildir. Lakin ihtiyaç mecburiyeti sağlığı tehdit ediyorsa elzem bir şekilde çare hasıl olmalıdır.
Doğubayazıt'taki bu görüntüler, yaygın Korona Virüs hastalığına adeta davetiye çıkarıyor. Adlarına gelen yardım paralarını almak için PTT önünde biriken vatandaşlar, sosyal mesafeyi dinlemeden bir an önce içeri girmeye çalışıyorlar.
Çözüm çözümsüzlük yaratıyorsa, tez elden alternatif çareler devreye girmelidir.
Alacağınız yardım sizin için elbette önemlidir. Varlıklı hiç bir insan ihtiyacı yokken böyle hassasiyet gerektiren bir durumda sağlığını hiçe sayarak kalabalık etmez.
Bu durumları gören vatandaşlar kuyruklara tepki gösteriyor. Böyle yığılmalara meydan verilmemesini isteyen vatandaşlar, "Hastalık nedeniyle Ülke olağanüstü bir durum yaşarken, bunun görüntüler korkutucu boyutta.” dediler.
SONUÇ İTİBARİYLE,
Unutulmaması gereken daha mühim bir durum, sağlığını kaybedersen aldığın yardım kaybettiğin sağlığını geri almaya bedel değildir.
Ve ihlal ettiğin her kural sevdiklerini ve seni yaşamdan alıkoyacak olan bir adımdır.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,31% 0,21
-
GRAM ALTIN
6313,77% 1,09
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Egazete
- Cuma 5.8 ° / 1.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 4.6 ° / 0 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
27.03.2026
- İMSAK 04:29
- GÜNEŞ 05:54
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 15:48
- AKŞAM 18:33
- YATSI 19:52




