İlginizi Çekebilir
Doğubayazıt’ta iki kardeş kumbaralarındaki parayı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı
Kumbarada biriktirdikleri 196 lirayı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladılar
Doğubayazıt ilçesinde biri ilkokul diğeri anaokul öğrencisi iki kardeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na, kumbarada biriktirdikleri harçlıklarıyla destek verdi.
Doğubayazıt Cemile Yassuboğa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Gülceyhan (10) ile Nuhun Gemisi Anaokulunda okuyan kardeşi Zekeriya Akif Akça (6), babaları Ünsal Akça’ya, kumbarada biriktirdikleri 196 lirayı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlamak istediklerini söyledi.
Çocuklarının bu isteği üzerine harekete geçen baba Akça, ilçedeki Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi'ni arayarak durumu iletti.
Akça ailesinin evine gelen Türk Kızılay gönüllüleri, kampanya hesabına yatırmak üzere kumbarayı teslim aldıktan sonra kardeşlere çeşitli hediyeler verdi.
Abla Gülceyhan Akça, kardeşiyle birlikte kampanyaya destek verdikleri için büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Ülkemiz, dünya geneline de yayılmış olan büyük bir salgına mücadele ediyor. Aynı zamanda ramazan ayı da geliyor. Kardeşimle ben, ihtiyaç sahibi ailelerin bu salgın döneminde ramazanı sıkıntısız geçirmelerini istedik. Bu yüzden Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya harçlıklarımızla destek verdik." diye konuştu.(aa)
-
BIST 100
17860,63%-0,36
-
DOLAR
47,92% 0,04
-
EURO
55,49% 0,05
-
GRAM ALTIN
6678,18% 0,03
-
Ç. ALTIN
10776,13% 0,00
Egazete
- Çarşamba 29.4 ° / 12.6 ° Güneşli
- Perşembe 30.1 ° / 14.7 ° Güneşli
- Cuma 30.3 ° / 15.2 ° Güneşli
Ağrı
19.08.2026
- İMSAK 03:44
- GÜNEŞ 05:16
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 16:03
- AKŞAM 19:07
- YATSI 20:33



