Doğubayazıt’ta İftar Sonrası "Çaya Geliyoruz”

Dengi Çelik

Güncel 2.03.2026 09:28:00 0
Doğubayazıt’ta İftar Sonrası

Ramazan ayının manevi iklimi, Doğubayazıt’ta düzenlenen anlamlı etkinliklerle kardeşlik bağlarını güçlendiriyor.

Doğubayazıt Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi, “Çaya Geliyoruz” programı kapsamında anlamlı bir buluşmaya imza attı.

​Doğubayazıt Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri, iftar sonrası Doğubayazıt Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çay eşliğinde edilen sohbetlerle gönül köprüleri kuruldu.

​"Aynı Sofranın Bereketini, Aynı Muhabbetin Sıcaklığını Paylaştık"

​Etkinliğin ardından kurum tarafından yapılan açıklamada, gençlerle bir arada olmanın verdiği mutluluk şu sözlerle ifade edildi:
​"İftar sonrası ‘Çaya Geliyoruz’ programı kapsamında Doğubayazıt Erkek Öğrenci Yurdu’nda gençlerimizle bir araya geldik. Aynı sofranın bereketini, aynı muhabbetin sıcaklığını paylaştık; gönülden gönüle hasbihal ettik. Ramazan’ın ikliminde samimiyet, kardeşlik ve umut yeniden filizlendi."

​Dayanışma ve Muhabbet Devam Edecek

​Gençlik Merkezi ailesi, gençlerin sadece eğitim ve spor alanında değil, sosyal ve manevi alanlarda da yanlarında olduklarını vurguladı. Yapılan açıklamada, ilçedeki gençlik enerjisini dayanışma ile büyütme kararlılığı şu ifadelerle pekiştirildi:
​"Gençlik merkezi ailesi olarak gönüllü gençlerimizin yanında olmaya, muhabbeti ve dayanışmayı büyütmeye devam ediyoruz."
​Gecenin sonunda, yurt ortamında yapılan bu sıcak "hasbihal", gençler tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.

  • BIST 100

    16585,73%-1,05
  • DOLAR

    43,97% 0,08
  • EURO

    51,68% -0,43
  • GRAM ALTIN

    7599,84% 2,22
  • Ç. ALTIN

    12527,23% 0,00

Egazete


  • Pazartesi -4.9 ° / -19.7 ° Güneşli
  • Salı -7.9 ° / -22 ° Güneşli
  • Çarşamba -3.9 ° / -15.9 ° Orta kuvvetli karlı

Ağrı

02.03.2026

  • İMSAK 05:11
  • GÜNEŞ 06:33
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:34
  • AKŞAM 18:07
  • YATSI 19:24