İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZIT’TA BİR İLK: GAZETECİLERİ İFTARA DAVET EDEN TEK İSİM CEMAL CAN OLDU
Haber: Refika Çelik
Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can’ın sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar programları, her cumartesi olduğu gibi bu hafta da birlik ve beraberlik içinde devam etti. Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile iş insanlarını aynı sofrada buluşturan iftar programı, bu kez anlamlı bir detayla dikkat çekti.

Doğubayazıt’ta bugüne kadar birçok kurum amiri ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi çeşitli programlara ev sahipliği yaparken, gazetecileri de hatırlayarak iftar sofrasına davet eden tek isim Cemal Can oldu. Bu yönüyle Başkan Cemal Can, yalnızca bir iftar programı düzenlemekle kalmadı, aynı zamanda yerel basına verdiği değeri de açık bir şekilde ortaya koydu.

Düzenlenen iftar programına Doğubayazıt Gazetesi’nden gazeteci Dengi Çelik ile Halkın Sesi Gazetesi’nden gazeteci Hamza Salman da katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ön plana çıkarken, yerel basının toplumdaki önemi de bir kez daha hissedildi.
Gazeteciler, kendilerini bu anlamlı sofrada unutmayan Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can’a teşekkür ederek, yapılan davetin kendileri açısından son derece kıymetli olduğunu ifade etti.
Her hafta düzenlenen iftar programlarıyla Doğubayazıt’ta dayanışma kültürünü güçlendiren Cemal Can’ın, bu hafta gazetecileri de sofraya dahil etmesi kamuoyunda takdirle karşılandı. Bu anlamlı davet, Doğubayazıt’ta basına verilen değerin güçlü bir göstergesi olarak hafızalarda yer etti.
-
BIST 100
17825,31%0,92
-
DOLAR
45,16% 0,00
-
EURO
52,95% -0,11
-
GRAM ALTIN
6702,45% -0,19
-
Ç. ALTIN
10688,04% 0,00
Egazete
- Cumartesi 15.3 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.7 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 16.8 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
02.05.2026
- İMSAK 03:25
- GÜNEŞ 05:01
- ÖĞLE 12:10
- İKİNDİ 15:59
- AKŞAM 19:09
- YATSI 20:39




