İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZITLI İŞ ADAMLARINDAN KOBANİLİ MÜLTECİLERE İNSANİ YARDIM.
İş adamlarımızdan Halis Turan, Ekrem Karaduman, Mehmet İlkmi, Erol Salman ve Resul Kaymak çadırkentte Kobanili vatandaşlarla
Haber : NEZİR ÇELİK
İstanbul'da ikamet eden Doğubayazıt'lı iş adamlarımız, bir süre önce ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Kobanili mülteciler için yardım kampanyası düzenledi.
İşadamlarımız ülke genelinde düzenlenen kampanya ile başta yiyecek olmak üzere temel insani yardım malzemeleri götürdüler.
Yaşanan dramı yerinde görerek, yardım kampanyası öncesinde Kobanililerin en fazla yerleştiği Şanlıurfa'nın Suruç ilçesini gezerek, durumlarını yerinde incelediler. Gezide özellikle çocuk ve kadınların hali ve acil insani yardım malzemelerine duydukları ihtiyacın görülmesi üzerine götürülüp kenilerine teslim edildi.
Kobani'de yaşanan insanlık dramına da değinen İş adamlarımızdan Halis Turan, her kesin el ele vererek ülkeye sığınan bu insanlara ellerinde gelen yardımı yapmaları hususunda çağrıda bulundu.
İş adamı Halis Turan konuşmasına şöyle devam etti: Dostlar arkadaşlar, hayatınızda keşkelerin olmasını istemiyorsanız, savaşın açlığın ve terkedilmişliğin olduğu çadır kentlere gelip ziyaret etmenizi isterim. Elinizden geleni yaparak bu insanlara yardımcı olun ve yardımcı olan güzel yürekli insanları gelip tanışıp görün. Evinden yurdundan zorla koparılmış bu halkın ne acılar çektiğini görün ki hayatınızda keşkeler olmasın. dedi.
-
BIST 100
18243,03%0,64
-
DOLAR
45,43% 0,03
-
EURO
53,28% 0,06
-
GRAM ALTIN
6871,16% 0,36
-
Ç. ALTIN
10913,24% 0,23
Egazete
- Perşembe 18.7 ° / 4.3 ° false
- Cuma 15.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 13.8 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
14.05.2026
- İMSAK 03:06
- GÜNEŞ 04:48
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:56




