İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZIT ’TA “SEVİNÇLİ YÜZLER DERNEĞİ” AÇILDI: GÖNÜLLERE DOKUNAN BİR BAŞLANGIÇ
Haber: Refika Çelik
Doğubayazıt’ta sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan Sevinçli Yüzler Derneği, düzenlenen açılış programıyla faaliyetlerine başladı. Açılış programına çok sayıda davetlinin yanı sıra yerel basın temsilcileri de katıldı.
Dernek Başkanı Ömer Demir ve Başkan Yardımcısı Selahattin Akkuş, açılışta davetlilerle yakından ilgilendi. Başkan Yardımcısı Selahattin Akkuş yaptığı açıklamada, dernek çatısı altında başta çocuklar olmak üzere yaşlılar ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların yanında olmayı hedeflediklerini belirtti. Akkuş,

“Amacımız, imkânlarımız ölçüsünde dokunabildiğimiz her hayata bir tebessüm bırakmak. Çocukların yüzünü güldürebiliyorsak, bir yaşlının duasını alabiliyorsak ne mutlu bize,” ifadelerini kullandı.
Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapılan açılış programında, Sevinçli Yüzler Derneği’nin önümüzdeki süreçte yardım faaliyetleri, sosyal destek çalışmaları ve gönüllülük esasına dayalı projelerle sahada aktif rol alacağı ifade edildi.
Açılışa katılan gazeteci Dengi Çelik, Doğubayazıt’ta bu tür sivil toplum girişimlerinin artmasının kent adına umut verici olduğunu belirterek, Sevinçli Yüzler Derneği’nin özellikle dezavantajlı gruplar için önemli bir boşluğu dolduracağını dile getirdi.
Sevinçli Yüzler Derneği’nin, Doğubayazıt’ta dayanışma, merhamet ve gönüllülük kültürünü güçlendirecek çalışmalara imza atması bekleniyor.
-
BIST 100
17860,45%2,13
-
DOLAR
47,77% 0,02
-
EURO
55,15% 0,13
-
GRAM ALTIN
6766,47% -0,05
-
Ç. ALTIN
10856,38% 0,00
Egazete
- Perşembe 29.2 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cuma 29.6 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cumartesi 30.2 ° / 15 ° Güneşli
Ağrı
13.08.2026
- İMSAK 03:36
- GÜNEŞ 05:11
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 16:06
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:44




