İlginizi Çekebilir
Doğubayazıt Güne "Sulu Kar" Sessizliğiyle Başladı
Dengi Çelik
Serhat şehrimiz Doğubayazıt, Mart ayının ilk cumartesi sabahına karla karışık yağmurun soğuk yüzüyle merhaba dedi. Kıştan kalma bir havanın hakim olduğu ilçede, Ramazan ayının manevi iklimiyle birleşen yağışlı hava, cadde ve sokakları boş bıraktı.
Çarşı ve Pazar Sessizliğe Büründü
Normal şartlarda cumartesi günleri en yoğun zamanlarını yaşayan ilçe merkezi, bugün adeta bir sessizliğe gömüldü. Yağışlı havanın etkisiyle dışarı çıkmak istemeyen vatandaşlar, Ramazan’ın da etkisiyle vakitlerini evlerinde geçirmeyi tercih etti.
Sabahın erken saatlerinde kepenk açan çarşı esnafı, sokakların boş kalmasıyla günü sakin geçirdi. İlçenin en işlek caddelerinde araç trafiğinin yok denecek kadar az olduğu gözlemlendi.
"Hem Bereket Hem İstirahat"
Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, yağışın tarım arazileri için bereket olduğunu belirtirken, Ramazan ayında evde kalmanın huzur verici olduğunu ifade etti. Soğuk havanın gün boyu etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Yetkililer, akşam saatlerinde buzlanma ve don olayına karşı sürücülerin ve vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
-
BIST 100
16039,30%-0,45
-
DOLAR
44,50% 0,07
-
EURO
51,55% -0,49
-
GRAM ALTIN
6610,33% -2,83
-
Ç. ALTIN
11017,14% 0,00
Egazete
- Perşembe 10.5 ° / -0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 10.9 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 6.7 ° / -0.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
02.04.2026
- İMSAK 04:18
- GÜNEŞ 05:44
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 15:50
- AKŞAM 18:39
- YATSI 19:59




