İlginizi Çekebilir
DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİNDEN HASTANEYE ZİYARET
Haber. Refika ÇELİK
Doğubayazıt Belediyesi, yoğun çalışma programı arasında ilçede faaliyet gösteren tüm kamu kurumlarını ziyaret ederek, ortak amaçlarının hizmet anlayışının önemine vurgu yaptı.
Belediye başkanı Yıldız Acar ve yönetimi, Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi' ni ziyaret ederek hastaların ve yakınlarının bazı ihtiyaçlarını karşıladı.
Bununla birlikte daha önce"Hoş geldin bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ve ailelerinin ihtiyacını karşılayan belediye, bu tür sosyal etkinliklerin öncüsü olmaya devam ediyor.
Dr.Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Demet Ökke, Hastane Müdürü Nazan Altuntaş Göktürk ve Hastane heyeti ile bir araya gelen Belediye Başkanı Acar, Yeni Tip Korona Virüs (COVID-19) hastalığının baş gösterdiği bu dönemde alınacak olan tedbirler kapsamında fikir alışverişinde bulundular.
Kurumlar arası dayanışmanın ve birlikte ilçeye her konuda hizmet etmenin ortak yönü olduğunu vurgulayan Acar; "Amacımız, herzaman vatandaşlarımıza hizmet sunmak. Hangi kurum yada kuruluş olmamızın hiçbir önemi yok. Amaç ve hedefimiz tamamen hizmet odaklı olmalı. Belediyeler siyaset üstü kurumlardır. Ve bizde görev ve yetkimizin bilincindeyiz. Tabiki öncelikli olan insan sağlığı, bu konuda hizmet eden, zamanından ve sevdiklerinden uzak, görev ve sorumluluğunu bilen, başta Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm.Dr. Demet Ökke hocamıza ve tüm sağlık çalışanlarımızı kutluyor, tüm vatandaşlarımız ve kurumumuz adına şukranlarımızı sunuyoruz" dedi.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,46% 0,10
-
EURO
51,26% 0,10
-
GRAM ALTIN
6491,78% 1,16
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Egazete
- Pazartesi 4.9 ° / 0.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 5.3 ° / -0.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 6.7 ° / -0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
30.03.2026
- İMSAK 04:24
- GÜNEŞ 05:49
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 15:49
- AKŞAM 18:36
- YATSI 19:55




