Tarih: 27.07.2019 08:02

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ İLE GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Haber. Dengi ERDOĞAN

Doğubayazıt Belediyesi, 24 Temmuz Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya geldi.

İlçede görev yapan yerel gazete sahiplerini ve basın mensuplarını özel bir Cefe’de düzenlediği Kahvaltı programıyla gazeteciler gününü kutladılar.

Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Yıldız ACAR ve Cesim ÇAKAN yaptığı açıklamada; Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Zor şartlar altında görevini yapmakta olan gazetecilerin içinde bulunduğu koşullarının iyileştirilmesi, özlük haklarının genişletilmesi, iş güvencesinin tam sağlanması gerektiğini söyleyen eş başkanlar, ayrıca basın halkın sesidir ve iradesidir dedikten sonra gazeteciler gününü kutlayarak tebrik etti.

Basın mensupları tarafından soruların yöneltildiği Belediye Başkanı Yıldız Acar, yaptığı açıklamada en kısa sürede Asfalt ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra imar ve çevre düzenlemelerinin planlı bir şekilde yapılması noktasında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüleceğini belirterek, 3 ay içerisinde yaptıkları hizmeti de tek tek paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —