İlginizi Çekebilir
DİNLENCE YERLERİ TAHRİP EDİLDİ
Belediye Başkanına Kızıp Kamelyaya Saldırmak
Haber. Nezir ÇELİK
Doğubayazıt eski belediye başkan vekili Kaymakam Ulaş Akhan, tarafından yaptırılan ve halkın dinlence ihtiyacını karşılayan İshak paşa Saray Yolundaki Kamelyalar, kötü amaçlı kişi yada kişiler tarafından tahrip edildi.
Muhtemelen tekmelemek suretiyle tahrip edilen güzelim ahşap kamelyalar, içler acısı bir durumda.
İshakpaşa Sarayına ya da Ahmede Hani mezarını ziyaret etmek için giden vatandaşlar, yorulduklarında bu kamelyalarda dinlenip soluklanıyorlardı.
Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın, bazı belediye meclis üyelerince şikayet edilip partiden ihracından sonra bu olayların meydana gelmesini, daha da düşündürücü gördüklerini söyleyen vatandaşlar, "Belediye Başkanını zor duruma sokmak için bu çirkin saldırılar oluyor. Belediyeye ait bu kamelyaları tahrip edenler, bilsinler ki tahrip ettikleri halkın ortak malıdır. Belediye mallarına zarar vermek, aynı zamanda halka zarar vermek demektir" diye konuştular.
Belediye Başkanı Yıldız Acar ise, konu hakkında bilgilerinin olduğunu, halkın dinlenmeleri için yapılan bu durak kamelyaların en kısa sürede tamir edilerek halkın istifadesine sunacaklarını söyledi.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,22% -0,04
-
GRAM ALTIN
6445,19% 3,19
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Egazete
- Cuma 5.8 ° / 1.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 4.6 ° / 0 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.4 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
27.03.2026
- İMSAK 04:29
- GÜNEŞ 05:54
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 15:48
- AKŞAM 18:33
- YATSI 19:52




