İlginizi Çekebilir
Devlet Hastanesini Su Bastı
Doğubayazıt?ta etkili olan sağanak yağmur
Devlet Hastanesini Su Bastı
HABER FOTO : SELAHATTıN KAÇURU
Doğubayazıt ?ta etkili olan sağanak yağmur nedeniyle, çatısı yanan Devlet Hastanesi nin Dahiliye, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) ile Nöroloji servisini su bastı. Servislerde bulunan hastalar diğer servislere nakledildi.
Doğubayazıt Devlet Hastanesi nde 3 ay önce çıkan yangında yanan idari ve polikliniklerin bulunduğu blokun çatısı, yağmurdan sonra damlamaya başladı.
Bu nedenle hastanenin 3. katında bulunan Dahiliye, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) ile Nöroloji servisinin bulunduğu katı su bastı, odaları boşatılan servislerde yatan 15 hasta, Göğüs hastalıkları ve Kardoloji servisindeki odalara yerleştirildi. Üzerinden 3 ay geçmesine rağmen henüz onarılmayan çatı, her yağıştan sonra yağmur sularını olduğu gibi içeriye damlatıyor.
Hasta yakınlarının tepkisine neden olan konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Bahekimi Yavuz Okulu, Sağlık Bakanlığı ve Sağlık il müdürlüğü ile çatının onarılması konusunda gerekli yazışmaları yaptıklarını ve kısa zaman içerisinde gidereceklerini kaydetti.
Dahiliye bölümünde yatan hastalardan Fatma Alkan ise, "Daha öncede çatı defalarca damladı ve 3 defa yerimizi değiştirdiler. Mağduruz, yetkililerin duruma bir çare bulmasını istiyoruz." diye konuştu.

-
BIST 100
17774,43%-0,11
-
DOLAR
44,92% 0,10
-
EURO
52,77% -0,04
-
GRAM ALTIN
6868,23% 0,85
-
Ç. ALTIN
10990,16% -0,27
Egazete
- Çarşamba 12.3 ° / 0.4 ° false
- Perşembe 12.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 14.5 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
22.04.2026
- İMSAK 03:42
- GÜNEŞ 05:14
- ÖĞLE 12:11
- İKİNDİ 15:57
- AKŞAM 18:59
- YATSI 20:25




