CAN HOLDİNG’DEN BÜYÜK HAMLE

CİNER MEDYA GRUBU ARTIK DOĞUBAYAZIT’IN BİR DEĞERİ

Medya 25.12.2024 10:42:00 0
CAN HOLDİNG’DEN BÜYÜK HAMLE

Mehmet Koç

Doğubayazıt kökenli Can Holding, Mehmet Kenan Tekdağ yönetimindeki Ciner Medya Grubu’nu satın alarak önemli bir yatırıma imza attı. 

Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can ve medya grubunun CEO’su olarak tam yetki ile naklen atanan hemşehrimiz, deneyimli gazeteci ve hukukçu Mehmet Kenan Tekdağ, bu oluşumun Doğubayazıt’a yeni bir kimlik kazandıracağına olan inancını dile getirdi.

Yeni dönemde, Can Medya Grubu’nun Doğubayazıt merkezli bir yaklaşım benimseyerek bölgenin sorunlarını, sıkıntılarını ve potansiyelini gündeme taşıyacağı belirtildi. CEO Mehmet Kenan Tekdağ, “Doğubayazıt’ın tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini en iyi şekilde yaparak şehrimize değer katacağız. Bu medya grubunun, Doğubayazıtlılar için bir bilgi ve güç kaynağı olacağına inanıyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu önemli adım, Doğubayazıt’ın kalkınmasında ve sesini ulusal ölçekte duyurmasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. 

Bu vesileyle, Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can’na ve CEO Mehmet Kenan Tekdağ’a başarılar diler teşekkür ve takdirlerimizi sunarız. 

Bu girişimin, hem Doğubayazıt hem de ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.


Anahtar Kelimeler: HOLDİNG’ BÜYÜK HAMLE
  • BIST 100

    9916,89%0,82
  • DOLAR

    36,27% 0,08
  • EURO

    37,95% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3414,87% 1,13
  • Ç. ALTIN

    5591,11% 1,05

Egazete


  • Çarşamba -2.7 ° / -9.2 ° Hafif karlı
  • Perşembe 0.2 ° / -5.8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cuma -6.1 ° / -18.9 ° Yoğun kar yağışlı