Tarih: 21.10.2013 09:52

BDP AĞRI`DA GÜÇLÜ BİR ADAY PEŞİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Haber: HAMZA SALMAN
BDP, Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ağrı Belediye Başkanlığı için ciddi ciddi planlar yapıyor. Parti yetkilileri, AKP’li Hasan Arslan’ın başarısızlıklarını kullanarak halk tarafından sevilen ve takdir edilen bir adayla Ağrı Belediye Başkanlığını rahatlıkla kazanabileceklerini söylüyorlar.
Alınan bilgilere göre, Ağrı Belediye Başkanlığı için, Ağrı Kalkınma Derneği (AKYAD) Başkanı Mehmet İzci’nin de adı geçiyor. Siyasi çevreler, Mehmet İzci’nin aday olması durumunda, BDP’nin yüksek bir fırsat yakalayacağını, hem AKP, hem de diğer partilerden de oy alabileceğini söylüyorlar.
Mehmet İzci’nin AKYAD faaliyetleri sırasında çok aktif bir çalışma sergilediğini ifade eden siyasiler, “Mehmet İzci, Kürt Kültürünün meşru ortamlarda tanıtımı için geçtiğimiz beş yıllık dönem içinde bütün sosyal guruplardan daha çok çaba göstermiş bir hemşerimizdir. Ağrı’da Ahmede Xani ve Evdale Zeynêkê festivallerini düzenleyerek çok anlamlı sosyal faaliyetlere imza atmış aktif bir STK temsilcisidir” diye konuştular. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —