BAŞKAN YILDIZ ACAR’DAN İŞ YERLERİNE ZİYARET

BAŞKAN YILDIZ ACAR’DAN İŞ YERLERİNE ZİYARET

Haber. Refika ÇELİK

Sosyal etkinlikler kapsamında Belediye Başkanı Yıldız Acar, İlçenin yapı taşları olan esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Esnafların ve müşterileri için hazırlanan dezenfektan ürünleri ve bayram şekeri ikram edilirken, Esnaf, halkı ile iç içe olan Belediye Başkanı Yıldız acar'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Küçük Esnaflarımızdan kurumsal faaliyet gösteren bütün işyerlerine ziyarette bulunan Acar ;
"Belediyemiz hiç bir konuda, zaman , mekan farkı gözetmeksizin halka hizmet ediyor ve edecekte. Bizler iyi günde , kötü günde tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Kapımız vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Makamda oturup halkın bize gelmesini beklemek doğru değildir. Vatandaşımız İş yoğunluğundan dolayı bize gelemesede biz gideceğiz. Onlarla dertleşip fikir alışverişinde bulunacağız. Ahmed-i Xani torunları olarak kocaman bir aileyiz. Aynı coğrafyanın, aynı memleketin kardeşleriyiz. Sevincimiz, acımız, kederimiz, mutluluğumuz bir. Buradan tüm gurbette olan ve tüm Doğubayazıt'lı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, huzur dolu günler dilerim.
EZ JI CEJNA WEYA QURBANÊ PİROZ DIKIM " dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor