İlginizi Çekebilir
BAŞKAN HAZAL ARAS ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
"SAHADAYIZ, HALKIMIZIN YANINDAYIZ"
Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras, kent genelinde farklı noktalarda aralıksız devam eden belediye çalışmalarını sahada inceleyerek denetimlerde bulundu. Teknik ekipten çalışmaların son durumuna ilişkin detaylı bilgi alan Başkan Aras, mahalle sakinlerinin taleplerini de bizzat yerinde dinledi.
Ağrı Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına başlattığı altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hazal Aras, hizmetlerin mevcut durumunu yerinde değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir saha turu gerçekleştirdi.
İhtiyaçlar Sahada Tespit Ediliyor
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, yürütülen projelerin ilerleyişi tek tek incelenirken, mahallelerin eksikleri ve ihtiyaçları da doğrudan sahada tespit edildi. Sadece teknik boyutta kalmayan incelemelerde, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Aras, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerine kulak verdi.
Planlamalar Vatandaşın Taleplerine Göre Yapılıyor
Belediye kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması adına halkın sesini ön planda tuttuklarını belirten yetkililer; önceliklendirme ve planlama süreçlerinin, doğrudan sahadan alınan geri bildirimler doğrultusunda şekillendirildiğini ifade etti.
"Kesintisiz Hizmet Noktası" Ağrı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde sürdürülen tüm çalışmaların belirlenen program ve takvim doğrultusunda, hiçbir aksama yaşanmadan kesintisiz bir şekilde devam edeceği vurgulandı.
Başkan Hazal Aras'ın saha incelemelerinin, kentin farklı noktalarında periyodik olarak devam edeceği öğrenildi.
-
BIST 100
17642,90%2,24
-
DOLAR
46,25% 0,13
-
EURO
53,59% -0,10
-
GRAM ALTIN
6282,40% 0,41
-
Ç. ALTIN
10090,52% 2,95
Egazete
- Cuma 24.6 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 23.9 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 21.7 ° / 7.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
12.06.2026
- İMSAK 02:38
- GÜNEŞ 04:32
- ÖĞLE 12:13
- İKİNDİ 16:10
- AKŞAM 19:43
- YATSI 21:28



