İlginizi Çekebilir
BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL
BELEDİYE UYUŞTURUCU İLE İLEGİLİ FARKINDALIK ÇALIŞMALARI YARATIYOR…
Uyuşturucu madde kullanımı sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en önemli sorunlarından biri haline geldi.
Doğubayazıt Gazetesi
Uyuşturucu madde kullanımı sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en önemli sorunlarından biri haline geldi. Doğubayazıt Belediyesi, ilçede uyuşturucu kullanımını önlemek adına, farkındalık çalışmaları yapmaya devam ediyor.
Uyuşturucu madde bağımlılığı, vücudun işlevlerini olumsuz yönde etkileyen maddelerin kullanılması, bundan dolayı zarar görüldüğü halde bu maddelerin kullanımının bırakılmamasıdır.
Bu vesileyle Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’da bir açıklamada bulundu.
Açıklama kısaca şöyle:
“Uyuşturucu kullanımı merkezi sinir sistemini etkileyerek, fiziksel ve psikolojik tahribata neden olur. Uyuşturucu kullanan kişide; irade işlemez hale gelir, bulantı, kusma, karın ağrıları, kabızlık-ishal, mide ve bağırsak spazmları ile kanamaları görülebilir. Dünyada hızla artan tütün ve uyuşturucu madde kullanımına başlama yaşı da gittikçe düşmektedir.
Bu nedenle, toplum olarak hep birlikte çocuklarımıza, gençlerimize, aile bireylerimize ve komşularımıza sahip çıkmalıyız. Bu durumdan şüphelendiğiniz takdirde, Alo 191 Sağlık Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele ve İhbar Hattını arayarak, sevdiklerinizi bu bataklıktan kurtarabilirsiniz.” dedi.
-
BIST 100
17860,63%-0,36
-
DOLAR
47,92% 0,04
-
EURO
55,51% 0,07
-
GRAM ALTIN
6678,57% 0,04
-
Ç. ALTIN
10776,13% 0,00
Egazete
- Çarşamba 29.4 ° / 12.6 ° Güneşli
- Perşembe 30.1 ° / 14.7 ° Güneşli
- Cuma 30.3 ° / 15.2 ° Güneşli
Ağrı
19.08.2026
- İMSAK 03:44
- GÜNEŞ 05:16
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 16:03
- AKŞAM 19:07
- YATSI 20:33




