İlginizi Çekebilir
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Asfalt dökme işlemleri yağış nedeniyle geciktiği belirtiliyor
DOĞUBAYAZIT GAZETESİ
Doğubayazıt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin bir çok noktasında başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
Belediye caddesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunun önündeki yolda asfaltlama çalışmaları biterken aynı zamanda ekiplerin kaldırım çalışmaları da sürüyor.
Belediye önünden cadde sonuna kadar olan yolun zemin etüdü çalışmalar ardından ise asfalt dökme çalışmalarına başlandı.
Ayrıca Belediye yönetimi tarafından İshakpaşa sarayına giden yolun asfaltlanması için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Erzurum Karayolları 12. Bölge Müdürlüğüyle yapılan görüşmeler sonucunda başlatılan asfaltlama çalışması ise noktalandı.
Öte yandan, ilçe merkezinde Güven caddesinde başlatılan parke sökme çalışması biterken zemin etüdü için de iş makineleri ile çalışmalar sürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların birçok noktada sürdüğünü fakat yağışlardan dolayı asfalt dökme işlemlerinin ellerinden olmayan sebeplerden dolayı geciktiği belirtilerek, ?Uzun süredir başlattığımız asfalt dökme çalışmalarımız titizlikle sürüyor. Çalışmalarımız kapsamında ilçe merkezinde 30 bin metrekare sıcak asfalt dökeceğiz. Yaptığımız zemin etüdü çalışmaların ardından havaların yağışlı olmasından dolayı elimizden olmayan sebeplerden çalışmalarımız uzamaktadır. Ekiplerimizin hem kaldırım hem de asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürmektedir? denildi.

-
BIST 100
17511,38%-2,15
-
DOLAR
45,57% 0,00
-
EURO
52,90% -0,02
-
GRAM ALTIN
6542,54% -0,39
-
Ç. ALTIN
10594,08% 0,00
Egazete
- Çarşamba 16 ° / 0 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 14.8 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 16.7 ° / 4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
20.05.2026
- İMSAK 02:57
- GÜNEŞ 04:42
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:04
- AKŞAM 19:26
- YATSI 21:04




